Forums
| Retete Culinare Diverse :: Forums :: Sfaturi pentru familia ta :: Parinti si copii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Copil rasfatat?? | ||
|
Moderators: Angela, Johnny Bravo
|
| Author | Post | |||
| xena |
| |||
![]() Registered Member #18 Joined: Wed Jan 28 2009, 12:04PMPosts: 16 | Bine v-am gasit!Iar!Nu stiu de unde sa incep.Pe scurt am un bb de aproape 1 an si jumatate care de curand a inceput sa se comporte foarte nervos.Nu i-am facut niciodata chiar toate mofturile,dar de curand,de cate ori ii interzici ceva,se tranteste pe spate,tipa si se zbate,chiar daca suntem pe strada si sunt atatea lucruri pe care nu-l poti lasa sa le faca.Nu poti sa-l lasi sa manance chistoace de tigara din parc sau sa se joace la aragaz ca asa i-a venit.Taraboiul e de nedescris si desi incerc sa nu dau atentie ca sa nu ii dau apa la moara,nu vad sa se indrepte.Stie cineva daca e o faza trecatoare sau cum de s-a ajuns aici.L-am rasfatat prea mult?Dar l-am rasfatat vreun pic sau am fost prea severa? | |||
| Back to top |
| |||
| Angela |
| |||
![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Fri Oct 10 2008, 04:51PMPosts: 264 | Sincer nu ti-am raspuns pentru ca nu stiu ce, dar acum ma cam confrunt si eu cu aceeasi problema. Si tare as vrea sa-si dea cineva cu parerea pentru am si eu momente cand ajung la capatul rabdarilor din cauza nabadailor fetitei. Ma intrebi si te intreb : ce e de facut??? | |||
| Back to top |
| |||
| xena |
| |||
![]() Registered Member #18 Joined: Wed Jan 28 2009, 12:04PMPosts: 16 | Probabil e o faza trecatoare si o sa le treaca. La varsta asta e normal.. | |||
| Back to top |
| |||
| gloria |
| |||
![]() Registered Member #36 Joined: Fri Apr 24 2009, 01:37PMPosts: 20 | Lasa-ti mai bine copiii sa se bucure cat mai pot de varsta mica.Eu sunt o sentimentala.Mereu tin partea copiilor.Si ce daca "fac urat"!?Cand ajung in adolescenta o sa vreti sa fie iar mici, si atunci sa vezi probleme... | |||
| Back to top |
| |||
| xena |
| |||
![]() Registered Member #18 Joined: Wed Jan 28 2009, 12:04PMPosts: 16 | Multumesc pentru sfaturi, dar daca ar fi si vecinii asa de intelegatori chiar ca nu m-as consuma.Din pacate, cred ca nu mai e nevoie sa scriu urmarea... | |||
| Back to top |
| |||
| maria34 |
| |||
![]() Registered Member #54 Joined: Tue Aug 04 2009, 10:55PMPosts: 11 | Mai devreme sau mai tarziu in jurul varstei de 1 an , toti copii trec printr-o perioada in care lasa impresia ca li se cuvine orice sau ca se asteapta sa li se cuvina orice. Nu trebuie in astfel de cazuri sa dati inapoi, copilul nu trebuie sa vada ca v-ati enervat.Nu trebuie sa strigati si in nici un caz sa il loviti. Singurul mod din pacate este de a ramane calmi si a astepta sa ii treaca criza de tipete si plansete si tavalit pe jos , iar apoi incet-incet or sa inteleaga ca degeaba fac scandal ca tot nu le merge. Daca vor vedea ca e inutil a se zbuciume atunci vor renunta la aceasta atitudine, cu conditia sa nu ne aratam cu nimic impresionati si sa fim cat mai inexpresivi. E nevoie doar de o tona de rabdare. Succes! | |||
| Back to top |
| |||
| lilos137 |
| |||
![]() Registered Member #3 Joined: Wed Oct 29 2008, 10:41PMPosts: 30 | Bravo , Maria! Cine stie cunoaste... | |||
| Back to top |
| |||
| Angela |
| |||
![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Fri Oct 10 2008, 04:51PMPosts: 264 | Usor de spus...greu de facut...Dar daca e singura solutie mai avem de ales??? | |||
| Back to top |
| |||
| mime |
| |||
![]() Registered Member #11 Joined: Thu Nov 13 2008, 01:59PMPosts: 8 | rabdare,asta da,dar sa tipi la el,sa-l scuturi, pocnesti,asta sa nu faceti, ca-l inraiti mai mult.stai calma fa-fe ca te uiti la altceva,dar sa-l urmaresti,ii trece sigur,nu-i zici nimic,il iei de mana si-i zici hai sa mergem.eu am vazut o mama care a inhatat fetita de mana,ca nu voia sa mearga,si a dus-o intro viteza nabuna,de ia julit genunchii.mi-i mila de fetita de cate ori imi amintesc de ea. | |||
| Back to top |
| |||